VEGGIE PASTADAG: BEDANKT 'HELPENDE POOTJES'!

Een verslagje van Nele
 
Terugblik op de veggie pasta-zondag 26 oktober 2014
 
Voor zij die er niet bij waren: de veggie Pastadag van de Helpende Pootjes voor de opvangpaardjes van vzw Animu Luce was weer een grandioos succes dit jaar. Wij zijn heel blij met dit initiatief, dat Gerda elk jaar opnieuw voor onze opvangpaarden organiseert... eens te meer omdat het een volledig vegetarisch eetfestijn is. Wij, bij Animu Luce willen staan voor dierenrechten en een beter leven voor paarden en daarbij sluit een vegetarische leefwijze het best aan...
 
 
Veggie with Love!
 
De verkoop van de overheerlijke vegetarische pasta van Lutgart en haar koksteam heeft weer gezorgd dat onze paardjes een extra hap hooi kunnen eten deze winter! Supersupersuper bedankt aan Gerda, Lutgart, Michel, Loes, het hele team van de helpende pootjes, alle helpende handen voor vzw Animu Luce en alle bezoekers en 'etende mondjes' die deze dag tot een succes hebben gemaakt!!!
 
Hierbij tevens een oproep: tijdens evenementjes zoals dit, houden wij met onze vzw een tombola, waarmee we extra centjes in het laadje krijgen voor de voeding en verzorging van onze opvangpaarden. We kunnen altijd toffe prijzen gebruiken!!! Indien je ons hiermee kan helpen: contacteer Nele.
 
Op naar de pannekoekendag in het voorjaar! Hou onze agenda in de gaten!!!
 
Verslag: Nele
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.