DRUMCIRKEL

"Drumcirkel bij paarden"
georganiseerd door vzw Animu Luce i.s.m. Jeroen Claesen

Locatie : Animu Luce vzw
             Diestsebaan - 2230 Herselt
Bijdrage : €15 - opbrengst gaat integraal naar vzw Animu Luce
Info  : info@animuluce.be

We komen bijeen ter ere van Moeder Aarde in de Natuur.Tijdens de Drumcirkel maken we samen muziek (sjamanistische drum, ratels, klankschaal, indiaanse fluit, didgeridoo, stem,...), kan er gezongen en gedanst worden.We raken de energie van de Nieuw-Zeelandse Maori cultuur (Hakadans, Poi-liedje...) aan. De Drumcirkel wordt ondersteund door onze MOEDERDRUM die dubbelzijdig bespannen is met een paardenvel.

Paarden zijn prachtige dieren met vele eigenschappen waaronder (paarden)kracht en gevoeligheid.Wij proberen deze twee eigenschappen te combineren, de verbinding van je kracht met je gevoel en omgekeerd. De wisselwerking kan voor een krachtige dynamiek en mooie integratie zorgen.De paarden zijn aanwezig, niet meer maar ook niet minder. We laten ze gewoon zijn. De Moederdrum vormt de brug tussen onze energie en de paardenenergie. Onze energie gaat sowieso vermengd worden met de energie van de paarden, al dan niet op een bewust niveau.


Je bent welkom met of zonder muziekinstrument. Beschik je over meerdere instrumenten en ben je bereid die te delen dan zou het fijn zijn als je die kan meebrengen.


Veel is in beweging, zo ook onze Drumcirkel. We zijn volop in evolutie en transformatie.Vanaf de volgende Drumcirkel gaan we de nadruk leggen op stipt beginnen (en eindigen). Om deze switch gemakkelijker te laten verlopen vind je per Drumcirkel een begroetingsmoment en een startmoment. Tijdens het begroetingsmoment is er gelegenheid om contact te maken met de paarden onder begeleiding van Animu Luce. Bovendien is dit moment ideaal om elkaar en jezelf te groeten, helemaal aanwezig te komen op de Drumcirkelplaats in contact met jezelf en de omgeving. Mensen die na het startmoment van de Drumcirkel arriveren worden gevraagd om sereen te wachten, de aanwezige mensen in hun energie te laten... tot ze uitgenodigd worden om de groep te vervoegen. Voor laatkomers is voor 'uitbundige begroetingen' voldoende tijd na de Drumcirkel.

Jeroen Claesen


Data : 

De data voor 2013 zijn nog niet gekend.

Hou onze agenda in de gaten!