WORKSHOP PAARDENSHIATSU

Massage is in de dieren- en paardenwereld heel normaal. Paarden in een natuurlijke kudde groomen en masseren elkaar regelmatig. Aanraking is de meest instinctieve vorm van genezing en dat weten dieren beter dan wie ook! Aangezien shiatsu - als één van de oudste behandelvormen op deze planeet - voor mensen zoveel kan betekenen, is het ook naar paarden toe 'vertaald'.

Bij een shiatsubehandeling wordt nagegaan waar in het lichaam onevenwicht optreedt. Er wordt hierbij gewerkt op sterk energetische punten (tsubo's) en energiebanen (meridianen) in het paardenlichaam.
Met specifieke technieken, druk met de handpalmen en duimen en strekkingen, wordt de energiestroom in het lichaam optimaal in beweging gebracht. Op deze manier wordt de bloeddoorstroming bevorderd en wordt een diepe ontspanning bereikt. Een shiatsubehandeling is een duwtje in de rug van moeder natuur, om het zelfgenezend vermogen van het lichaam wakker te schudden. Shiatsu stimuleert het lichaam om zichzelf terug in evenwicht te brengen.

Animu Luce vindt Paardenshiatsu een 'must' voor elke paardenliefhebber.
Daarom geven we niet enkel behandelingen aan onze revaliderende paarden of aan paarden van buitenaf maar leren we tijdens deze workshop ook graag de basis aan andere paardeneigenaars, zodat deze hun paard zelf kunnen helpen om in goede conditie te blijven of een betere conditie te krijgen.

Wij organiseren op regelmatige basis workshops paardenshiatsu!
Klik hier voor de agenda

Eerstvolgende workshop:
2 en 3 maart 2013

info: info@animuluce.be