EN HOE GAAT HET INTUSSEN MET... ULAAN?

Een verslagje van Nele
 
 
Jullie hebben schitterend geduimd!!! Onze kanjer is weer helemaal fris en vrolijk! Het waren twee bewogen weken met veel kliniekbezoeken en dierenartsonderzoeken... Maar eindelijk is er duidelijkheid, klaarheid over de koliekoorzaken van Ulaan en dat geeft rust...
 
Een ongelooflijke grote dankjewel gaat naar Tresemiek Picavet, dierenartse die me uitnodigde met Ulaan in haar kliniek om rustig nog eens alles te bekijken en lacunes in de onderzoeken van andere dierenartsen op te vullen. Dank zij Tresemiek vonden we de vermoedelijke hoofdoorzaak van Ulaan zijn herhaaldelijke koliekaanvallen. We kunnen nu heel gericht voor hem gaan zorgen. 
 
Ulaan is voor het mooiste voorbeeld van een echte krijger... Een krijger is geen strijder, want hij strijdt of verzet zich niet. Een krijger is in vrede met het leven. Een krijger 'krijgt', waar hij zijn aandacht op richt... Hij krijgt... het leven! Ulaan wou leven en hij leeft :)
 
 

 
Dankjewel aan allen die er van dichtbij of veraf waren om te helpen, steunen, warme soep te brengen tijdens de koude waak-nachten, de andere paarden even extra te verzorgen, uit te mesten... Jullie waren en zijn SUPER!
 
 
Verslagje en foto's: Nele
 
 
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.