VANDAAG IS HET CONQUEST-DAG

29 januari 2012

Een 3-tal weken geleden mochten we Conquest verwelkomen. Conquest heeft de laatste jaren heel wat verhuis-situaties meegemaakt en krijgt dus extra veel tijd van ons om helemaal 'thuis te komen' en rust te vinden in zijn nieuwe omgeving.
In alle respect een paard de tijd geven die het nodig heeft om te wennen aan zijn/haar nieuwe situatie dat is waar het bij Animu Luce om draait!

Met Conquest bouwen we dus heel geleidelijk op. Hij krijgt massa's aandacht en knuffels van alle bezoekers en we bouwden de voorbije weken ook een basis grondwerk op: Los grondwerk in de roundpen, stappen aan de hand in het bos... En vandaag was het moment aangebroken om eens even te testen hoe hij reageert op de bitloze optoming en de barebackpad. Na een tiental minuten grondwerk werd Conquest voor het eerst bitloos bereden. Conquest is een grote schat. Lindsey, zijn vorige eigenares, heeft hem vanaf zijn 3 jaar heel netjes opgevoed en hij heeft nog geen stap verkeerd gezet bij ons. Na een rustig kwartiertje stappen zat het eerste 'werk' erop en mocht hij gaan genieten van een fijne energiebehandeling van Nadia... en van het gezelschap van Fleurke.


barebackpad en bitloos hoofdstel

En hier gaan ze...

even wat grondwerk...

gevolgd door een kwartiertje stappen

Alles gaat vlotjes!
Een grote glimlach bij Nele!

Onze blogbeheerster en fotografe staat zelf zelden ‘in the picture’
en dat willen we toch wel even doorbreken ;)

Want ze heeft nog meer talenten dan foto’s en blogs…
Zie ons Conquestje maar eens genieten!

Conquest en Fleurke


Vandaag werd ook de eerste stap gezet om Conquest en Fleur bij de Ulaan-groep te zetten.
Hoe deze kennismaking verliep kan je lezen in het blogbericht “Kuddegedrag”.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.