METER ELINE OP BEZOEK

10 september 2011

Vandaag kwam Eline, de meter van Max, haar lieveling bezoeken vanuit Nederland.

Max revalideert bij ons van hoefproblemen en kreupelheid. Hij komt van een manège in Nederland waar Eline jarenlang met hem reed en een heel fijne band met hem opbouwde. Toen Max kreupel werd, en niet meer bruikbaar was voor het manègewerk, kocht Eline hem om te vermijden dat hij in verkeerde handen zou terechtkomen. Eline vroeg ons om Max op te vangen opdat hij rustig weer 'paard' kon worden. Hij staat nu 24u/24u in de kleine revalidatiekudde met Fleur en Jitse. Van stalpaard, werd hij weer weidepaard en dat doet echt wonderen met dit paard.

We merken dat zijn hoeven stilaan aansterken en dat hij zich intussen helemaal thuis voelt bij zijn nieuwe paardenvriendjes op onze plek. Door de constante vrijheid die hij heeft om te bewegen naar eigen vermogen, met ondersteuning van osteopathie, homeopathie en veel shiatsumassagewerk, komt hij langzaam maar zeker beter in zijn vel. We werken nu ook langzaam toe naar gymnasticeren en rechtrichtende oefeningen in grondwerk.

Eline heeft een hele namiddag met Max geknuffeld en geborsteld. Het contact deed hen allebei heel veel deugd! Daarvan getuigen onderstaande foto's.









Dankjewel meter Eline!!!


WIL JIJ OOK METER/PETER WORDEN
VAN EEN VAN ONZE PAARDEN?
MAIL ONS VOOR MEER INFORMATIE: info@animuluce.be



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.